Uncategorized

Team Kappers

Hi allemaal!

Vorige week ben ik weer bij Team Kappers geweest en zij hebben momenteel een leuke actie waar ik jullie graag meer over wil vertellen. Je krijgt nu namelijk €10 korting op een kleur behandeling!

Mijn haar was echt weer aan de kapper toe en het prettige aan Team Kappers is dat je er zonder afspraak terecht kan. Wanneer je spontaan bedenkt dat je naar de kapper toe wil kan dit bij Team Kappers! Ik werd meteen weer goed geholpen en er werd echt geluisterd naar wat ik precies met mijn haar wilde. De kapsters denken met je mee en dit zorgt naar mijn mening voor het mooiste eindresultaat. Ook zijn er tablets aanwezig waar ze verschillende haarstijlen op kunnen laten zien, je kan dus altijd inspiratie op doen.

Ik besloot om weer voor blond te gaan. Dit keer ging ik voor een iets warmere kleur blond aangezien mij dit aangeraden werd. Ik ben super tevreden met het eindresultaat! Het leuke is dat je nu €10 korting krijgt op een kleurbehandeling vanaf €50. Deze actie loopt nog tot 15 december. Klik hier voor meer informatie over de actie.

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s