Uncategorized

Zaful review

Hi allemaal!

Een tijdje geleden deelde ik mijn Zaful wishlist met jullie. Vervolgens heb ik een bestelling geplaatst en vandaag ga ik vertellen wat mijn favoriete items zijn!

Ik heb een aantal bikini’s besteld en ze waren binnen 7 werkdagen al in huis. Ik was blij verrast aangezien ik verhalen had gelezen waarbij de verzending een stuk langer duurde. De items worden in zakjes met een sluiting geleverd, super handig want hier kan je ze later ook in bewaren.

Deze bikini is mijn favoriet, hij zit heerlijk! Gelukkig pasten al de bikini’s ook, om je maat te bepalen raad ik aan om eerst de maattabel goed door te nemen. Ook staan er genoeg video’s op YouTube waar meiden de bikini’s aanpassen en je zo kan vergelijken of de bikini jou ook zal passen. Zelf draag ik hier een maat M. Klik hierom naar de bikini te gaan.

Ook deze bikini zit perfect! Vooral de streepjes vind ik helemaal leuk. Het broekje van deze bikini is net wat minder ‘cheeky’ dan de blauwe bikini. Dus als je niet van kleine bikini broekjes houdt is deze een aanrader! Ik heb deze bikini in een maat L gekocht en je shopt hem hier

Tot slot dit roze exemplaar! Vooral de achterkant is erg leuk, de touwtjes zijn ook handig om het topje wat strakker te kunnen doen. Deze bikini heb ik in maat L en shop je hier.

Ik ben ontzettend positief over Zaful. De bikini’s zijn van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop. Wel moet je rekening houden met de maten, sommige bikini’s vallen net wat kleiner. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en zijn jullie net zo enthousiast als ik!

Hierbij nog wat kortingscodes voor Zaful, let op: elke code kan je maar één keer gebruiken!

Code ” GentryDH1″ voor alle orders boven 26USD, save 4USD

Code ” Gentryahq” voor alle orders boven 40USD, save 6USD

Code “Gentryqay” voor alle orders boven 50USD, save 7USD

Code “Gentrysmy” voor alle orders boven 80USD, save 12USD

Code “GentryDPH12” voor alle orders boven 100USD, save 15USD

Liefs Jasmijn

2 gedachten over “Zaful review

    1. Ik had toen volgens mij de normale en heb laatst ook nog eens besteld maar je moet er wel rekening mee houden dat je bestelling in delen komt! Ga maar uit van ongeveer 2 weken soms iets sneller soms iets langer!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s