Uncategorized

Your world, your rules / LASCANA

Hi allemaal!

Mijn favoriete webshop op het gebied van swimwear en lingerie heeft een nieuw gezicht. Met het topmodel Alessandra Ambrosio, vieren zij in hun nieuwe campagne Your World. Your Rules. vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid. Ik wil jullie vandaag graag inspireren met mijn favoriete items!

De nieuwste campagne van LASCANA draait volledig om het uitstralen van vrouwelijkheid, onafhankelijkheid en kracht. I like it! Alessandra vindt het belangrijk dat je jezelf goed voelt in je swimwear en dat het de kenmerken van je lichaam uitlicht waar jij jezelf prettig bij voelt. Iets waar ik het volledig mee eens ben. Mooie lingerie en badmode laat je vrouwelijk en zelfverzekerd voelen, dit helpt je om meer kracht uitstralen. Jij staat aan de top en jij bepaalt daar de regels. Your World. Your Rules.

Genoeg over de campagne, tijd naar mijn favorieten! LASCANA heeft een geweldige swimwear collectie en hierbij zijn mijn favorieten. Klik hier om naar de bikini’s te gaan en hier om naar de badpakken te gaan.

Welk bikini of badpak is jouw favoriet?

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s