Uncategorized

Je dromen laten uitkomen?

Hi allemaal!

Zoals sommige van jullie misschien al wel weten heb ik een tijd geleden een webshop overgenomen. Dit betekende dat ik officieel onderneemster werd! Een eigen webshop hebben was iets wat al een lange tijd echt een droom voor mij was. Ik vond het super spannend om deze droom uit te laten komen omdat er best veel bij komt kijken. Toch denk ik dat ik best trots op mijzelf mag zijn nu het eenmaal gelukt is. Ik heb jullie al eerder vertelt over de Young Lady Business Academy. Vandaag wil ik jullie hier graag meer over vertellen!

Elske Doets is uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar in 2017. Haar missie is om jonge vrouwen te inspireren en motiveren om hun professionele droom na te jagen. Zoals bij het opzetten van je eigen bedrijf. Zij kan jou hierbij helpen en je de adviezen geven die je nodig hebt. Aangezien er best wel veel komt kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf! Door mee te doen aan de Young Lady Business Academy worden jouw twijfels weggenomen en word je concreet op weg geholpen om jouw professionele dromen waar te maken.

Het leuke aan de academy is dat deze helemaal gratis is. Wanneer jij tussen de 15 en 24 jaar bent kan je je inschrijven, elk schoolniveau is welkom. De academy zal plaats vinden tussen 2 juli t/m 6 juli. Je zal in deze week meer leren dan in één jaar op school en de toestemming met school wordt door de academy geregeld. Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven? Dat kan! Door hierte klikken ga je naar de inschrijving toe.

Hebben jullie op dit moment een professionele droom? Laat het achter in de reacties, ik ben benieuwd!

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s