Uncategorized

Je mooiste herinneringen

Hi allemaal!

Een tijd geleden heb ik mijn 21 diner gevierd. Dit is een van mijn mooiste avonden ooit geweest en ik denk er nog vaak aan terug. Een van de foto’s die deze avond gemaakt is, is echt mijn favoriet. Mijn beste vriendinnen staan hier op en elke keer als ik naar deze foto kijk word ik helemaal blij. Toen foto op glas mij vroeg of ik een foto bij hun wou laten afdrukken was de keuze snel gemaakt!

Een tijd geleden heb ik al een foto op canvas af laten drukken en hier heb ik nog steeds veel plezier van. Van een foto op glas had ik nog niet eerder gehoord en ik was benieuwd hoe dit eruit zou komen te zien! Toen de foto binnen kwam was ik blij verrast, de kwaliteit was ontzettend goed. Je krijgt een speciaal ophangsysteem bij de foto wat het ophangen heel makkelijk maakt. Ik heb hem dan ook meteen een mooi plekje in mijn kamer gegeven. De foto op glas zelf is lastig om te fotograferen omdat het natuurlijk weerspiegelt door het glas. Hieronder kunnen jullie zien hoe de foto in mijn kamer hangt! Wat ik zelf ook een leuk idee vind is om de foto bijvoorbeeld in de tuin op te hangen.

Ik ben ontzettend tevreden met mijn foto op glas en zou hier snel weer bestellen. Ook leuk om als cadeau te geven!

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s