Uncategorized

What to wear: to the beach

Hi allemaal!

Onlangs heb ik een blogpost geschreven over swimwear en deze is zeer goed ontvangen. Vandaar dat ik jullie vandaag graag opnieuw zou inspireren met de leukste beach looks! Mijn inspiratie heb ik bij de website LASCANA vandaan gehaald.

Een bikini of badpak shoppen is iets wat ik onwijs leuk vindt om te doen. Daarmee kom ik alvast helemaal in de zomerse sferen. Mijn favorieten van dit moment zijn de volgende bikini’s, die hier te shoppen zijn.

LASCANA verkoopt niet alleen lingerie en swimwear maar ook strandkleding. Ik vind het altijd belangrijk dat strandkleding lekker zit en makkelijk aan gaat. Ideaal om even snel een jurkje over je bikini te gooien wanneer je bijvoorbeeld gaat lunchen. Dit zijn mijn favoriete strand items, die hier te shoppen zijn.

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met deze blogpost! Wat is jouw favoriete item van LASCANA?

Liefs Jasmijn

Een gedachte over “What to wear: to the beach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s