Uncategorized

Een weekendje weg

Hi allemaal!

Vorig weekend heb ik een fantastisch weekend gehad wat ik graag met jullie zou willen delen. Ik ben namelijk via Hotelgift naar Amsterdam geweest.

Hotelgift is een cadeaukaart voor 110.000 hotels wereldwijd. Een superleuke en originele cadeau tip dus! De site van Hotelgift werkt erg makkelijk, je typt je bestemming in en vervolgens wordt al het aanbod aan hotels getoond. Zo was ik eerst van plan om naar Parijs of Londen te gaan, waar Hotelgift een groot aanbod aan hotels heeft. Nadat ik verder zocht kwam ik er achter dat Hotelgift zelfs hotels in Bali heeft, dit ga ik zeker onthouden voor mijn zomervakantie. Helaas was er niet genoeg tijd om wat verder weg te gaan dus besloot ik mijn vriendinnen mee te nemen voor een weekendje in eigen land! En dat in onze hoofdstad, Amsterdam. Ik heb gekozen voor het Westcord Fashion hotel. Het boeken ging erg makkelijk en de voorpret kon beginnen!

Het hotel was precies zoals beschreven stond op Hotelgift. We hadden een prachtige kamer en badkamer met douche en bad, heerlijk. Amsterdam zelf is natuurlijk ook prachtig dus we hebben echt genoten van ons weekendje weg in eigen land.

De overnachting was inclusief ontbijt dus toen we wakker werden hebben we genoten van een uitgebreid ontbijt.

Ik zou iedereen Hotelgift absoluut aanraden, hoe leuk om dit cadeau te geven of te krijgen? Vooral omdat Hotelgift wereldwijd zit en je zelf kan bepalen waar en wanneer je de cadeaubon gaat verzilveren. Klik hierom naar de website van Hotelgift te gaan.

Liefs Jasmijn

Een gedachte over “Een weekendje weg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s