Uncategorized

Al klaar voor de zomer?!

Hi allemaal!

Op de koude dagen zoals vandaag droom ik vaak weg en denk ik aan de zomer. Mijn vakanties zijn al geboekt en ik heb dus echt wat om mij op te verheugen! Ik ga naar Bali en Rhodos, can’t wait. Wat ik een van de leukste dingen vindt om te doen is mij op deze koude dagen alvast voor te bereiden op de zomer. Dit doe ik door middel van online shoppen! Ik begin hier het liefst zo vroeg mogelijk mee, omdat er nu nog lekker veel is en ik mij dan nog meer kan verheugen op de vakanties. Ik kwam op LASCANA terecht en werd meteen heel enthousiast. Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie, om jullie ook alvast te inspireren voor de zomer! (Of voor wanneer je al eerder op vakantie gaat, ik ben jaloers!!!)

Vorige zomer merkte ik dat badpakken weer helemaal terug in de mode kwamen. Zelf kon ik het niet laten om ook aan deze trend mee te doen en heb dan ook een aantal badpakken aangeschaft. Dit is mij heel goed bevallen en ik ga voor deze zomer dan zeker weer wat toffe exemplaren scoren! Klik hier om naar de badpakken collectie van LASCANA te gaan.

Hoewel ik badpakken dus zeker leuk vindt, mogen een aantal mooie bikini’s ook zeker niet in je kast ontbreken. Je kan gerust zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen van bikini’s, ik denk dat ik er nu een stuk of 30 thuis heb liggen. Het leuke aan bikini’s vind ik dat je ze met elkaar kan mixen & matchen waardoor het eruit kan zien of je steeds een nieuwe bikini aan hebt. Bij LASCANA hebben ze zelfs een speciale mix & match pagina, door hier te klikken ga je daar naar toe. Je kan het topje en broekje apart aanschaffen waardoor je bijvoorbeeld ook twee topjes kan kopen voor bij hetzelfde broekje. Ik vind dat echt een top idee want het scheelt een hoop geld terwijl je toch elke keer een nieuwe look kan creëren!

De bikini rechts onderin is echt mijn favoriet! Vooral het broekje vind ik leuk, de touwtjes maken het net wat aparter. Je kan het topje en broekje eindeloos combineren, ideaal!

Hopelijk heb ik jullie met deze blogpost kunnen inspireren. Kijken jullie ook al zo uit naar de zomer? Ik in ieder geval wel! Stiekem hoop ik dat ik nog een paar daagjes naar de zon ga voordat het daadwerkelijk in Nederland warm wordt, haha….

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s