Uncategorized

Mijn nieuwe horloge

Hi allemaal!

Cluse is een van mijn favoriete horloge merken en ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw horloge. Ik heb al een zilver horloge en wou nu een keer voor heel wat anders gaan. Ik kwam toen terecht op de website van Bouman juwelier, genaamd Bouman Online.

Het was nog best lastig om een horloge uit te kiezen aangezien Bouman Online een ontzettend uitgebreid aanbod heeft. Ik wist al dat ik voor een Cluse horloge wou gaan, maar kon het toch niet laten om nog even verder te kijken. Mijn oog viel meteen op de Buddha to Buddha sieraden. Ik heb zelf ook een Buddha to Buddha ring maar de armbanden staan nu zeker ook op mijn wishlist. Bouman is een echte juwelier met diamanten, gouden sieraden en bijzondere horloges. Zo verkopen ze ook Tirisi Jewelry met goud en diamant. Ik besloot voor een zwart horloge te gaan met een grijs bandje.

Ik was blij verrast toen ik het horloge binnen kreeg, het was al snel in huis en mooi verpakt. Inmiddels heb ik het horloge al een tijdje en al vaak gedragen. Het is een wat groter horloge dan mijn andere en dit maakt het echt een eye catcher. Al met al ben ik super blij met mijn nieuwe horloge van Bouman Online!

Liefs Jasmijn

Welk item staat hoog op jullie wishlist als het om sieraden gaat?

2 gedachten over “Mijn nieuwe horloge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s