Uncategorized

Last minute kerst inspiratie met OTTO

Hi allemaal!

Eindelijk weer een teken van leven op mijn blog. Ik heb een tijdje niks geschreven omdat ik druk bezig was met mijn minor afronden. Nu heb ik heerlijk vakantie dus wat meer tijd voor mijn blog. En het allerleukste is dat het over zes dagen al kerst is! De december maand is toch wel echt mijn favoriet met alle leuke feestjes die daarbij horen. Maar bij al die feestjes horen natuurlijk ook outfits… en dat is waar bij mij de stress begint. Toen ik op internet aan het surfen was kwam ik op de OTTO website terecht.

Bij OTTO hebben ze een prachtige collectie voor de feestdagen. Met deze blogpost hoop ik jullie te inspireren met wat items voor de feestdagen. Ik vind het altijd leuk om met kerst en oud&nieuw echt uit te pakken en ik draag dan het liefst een jurkje. Hierbij een aantal van mijn favorieten van de OTTO collectie. Door hier te klikken ga je naar de feestjurken collectie toe en kan je de hele collectie bekijken.

Van links naar rechts:

Only mesh mouwloze jurk – Pieces longsleeve glitterjurk – Only lange mouw korte jurk

Ashley Brooke jurk met pailletten – Melrose party jurk – Vero Moda chiffronjurk

Dit zijn mijn favorieten uit de feestjurken collectie van OTTO. Zoals je kan zien zit er veel zwart tussen, iets wat ik normaal al snel te simpel vindt. Deze jurkjes hebben alleen allemaal wel iets wat het net wat unieker maakt zoals glitters of mesh. Wanneer je je jurkje uitgekozen hebt moeten er natuurlijk ook nog schoenen uitgezocht worden! Ik zou zelf voor laarsjes gaan om het geheel net wat stoerder te maken. Je kan natuurlijk ook voor hakken gaan of juist voor laarsjes met een hak eronder. OTTO heeft ook een prachtige hoge laarzen collectie, deze kun je hier bekijken.

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met deze blogpost! Alvast hele fijne feestdagen! Weten jullie al wat je gaat dragen tijdens de feestdagen?

Liefs Jasmijn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s