Uncategorized

Blèzi Cosmetics

Hi allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag wat vertellen over een van mijn favoriete make-up merken. Blèzi make-up maakt het heel eenvoudig om er elke dag stralend uit te zien. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben uitzonderlijk lang houdende formules. Blijf vooral doorlezen tot het einde, want daarin deel ik een leuke kortingscode met jullie!

Blèzi heeft een uitgebreide collectie producten. Voordat ik wat dieper op bepaalde producten in wil gaan, zal ik een aantal pluspunten van Blèzi make-up met jullie doornemen.

  • Absolute topkwaliteit: de grondstoffen die Blèzi gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en veilig voor mens en milieu. De producten verzorgen, beschermen en respecteren de huid.
  • Longlasting formules: de formules zijn parfum- en dierproefvrij, hoog gepigmenteerd en blijven uitzonderlijk lang zitten. Ook zijn de producten makkelijk aan te brengen.
  • Tijdloos en trendy: de producten kun je eindeloos mixen & matchen. De collectie bevat producten en kleuren die perfect aansluiten bij de meest actuele trends.


Het eerste waar ik jullie wat meer over wil vertellen is de All day foundation. De naam ‘all day’ zegt het al, deze foundation blijft de hele dag zitten. De foundation is makkelijk te doseren door de pompflacon. Zo kun je precies de goede hoeveelheid gebruiken en zelf bepalen of je voor een naturel of juist meer dekkende look gaat. De foundation zorgt voor een ‘second skin effect’. Dit zorgt ervoor dat je in elk licht een egale teint hebt. Ook zit er SPF 15 in de foundation, zodat je huid beschermt wordt tegen de zon. Zeker een pluspunt!

Dan is er het automatic eye pencil. Dit is een van mijn lievelings producten aangezien het zo lang blijft zitten en makkelijk aan te brengen is. De pencils zijn er in acht verschillende kleuren, zowel koele als warme tinten.

Ook bevat de collectie een wenkbrauwgel. Dit is de brow colour ’n fix. Het is een wenkbrauwgel die je wenkbrauwen in één stap voller maakt en verzorgd. De gel klontert niet, geeft geen schilfertjes en wordt niet hard. Dit is erg belangrijk voor mij omdat ik vaak wenkbrauw gels heb gehad waarbij dit wel gebeurde. Ook dit product is waterproof, veegvast en houdt maar liefst 12! uur lang.

Tot slot wil ik nog iets vertellen over de mascara. Dit is namelijk mijn favoriete product uit de Blèzi collectie. De Blèzi mascara beloofd je wimpers intens veel volume te geven, ze eindeloos lang te maken en verleidelijk te krullen. Hier ben ik het zeker mee eens want ik krijg met geen enkele mascara hetzelfde effect als met de mascara van Blèzi. Het siliconen borsteltje is bijzonder, het scheidt de wimperhaartjes moeiteloos in één beweging. Dit zorgt ervoor dat je niet een klonterig effect krijgt en je echt elk wimperhaartje van mascara kan voorzien.

Momenteel loopt er een leuke aanbieding bij Blèzi, de mascara, brow colour ’n fix en het automatic eye pencil kun je namelijk voor €45 krijgen!


Ben je, net als ik, enthousiast geworden en wil je meer informatie of een product aanschaffen? Stuur dan een mailtje naar miekelimburg@live.nl.

Ook heb ik voor jullie een leuke kortingscode. Met de code ‘JASMIJN-BLEZI krijg je 5% korting! Noem deze code wanneer je een berichtje stuurt. 

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s