Uncategorized

Young lady business academy

Hi allemaal!

Droom jij ervan om een succesvolle onderneemster of zakenvrouw te worden? Lees dan vooral verder!

Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over een super tof concept. Elske Doets, Zakenvrouw van het jaar 2017, heeft als missie om jullie te inspireren en te motiveren om je professionele droom na te jagen. Dit doet zij door middel van haar Academy. Haar Academy is voor meiden vanaf 15 tot en met 24 jaar. Alle leerniveaus zijn welkom!

De Academy zal van maandag 27 november tot en met 1 december plaatsvinden. Het is een gratis Academy en voor de meiden die niet uit de buurt komen, is er onderdak. Door hier te klikken ga je naar het programma toe.  Productontwikkeling, marketing, sales en leiderschap zijn onderwerpen die behandeld gaan worden. In de ochtend volg je les, in de middag werk je aan je business case. Uiteindelijk licht je op 1 december je Business Case toe. De allerbeste Business Case mag vier dagen met Elske Doets mee op zakenreis naar een bestemming in de USA of Canada, hoe leerzaam is dat! Op dit moment zit Elske met de winnares van de eerste Academy op Schiphol, voor de reis naar Canada. Wie weet ben jij de volgende winnares!


Ik ben super enthousiast over de Academy van Elske. Zelf begon ik mijn blog als hobby maar inmiddels verdien ik er ook geld mee en komt er dus ook een zakelijk aspect bij kijken. Dit is ook een van mijn ‘professionele’ dromen, om van mijn hobby uiteindelijk mijn werk te kunnen maken. Elske zou mij hier goed bij kunnen helpen!

Heb jij een inspirerende professionele droom? Schrijf je dan nu in via deze link! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s