Uncategorized

Be Younique

Hi allemaal!

Ik heb onlangs kennis gemaakt met een superleuke winkel/webshop, genaamd Be Younique. Be Younique is een winkel in Heerde en heeft ook een webshop. Door hier te klikken neem je een kijkje op de webshop.

Ik ben ontzettend fan van Nikkie Plessen. De kleding die zij ontwerpt zitten altijd als gegoten en het is dan ook super om jezelf te trakteren op iets uit haar collecties. Nikkie heeft samen met Kate Moss een collectie ontworpen, deze is ook te verkrijgen bij Be Younique. Toen ik de NIKKIE Jolie top pine green zag was ik meteen verliefd. Ik vind de kleur heel mooi en opvallend, er zit een lichte glitter in de top. Ik bestelde de top en had hem meteen de volgende dag in huis en zoals ik al had gedacht zat hij super! De kwaliteit is erg goed en de glitters geven niet af, iets wat ik altijd heb wanneer ik glitters draag.

Ik ga zeker nog eens wat bestellen bij Be Younique, de service is top en ze verkopen veel leuke merken zoals NIKKIE, Josh V, Reinders, Helena Hart en Lofty Manner. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s