Uncategorized

Canvascompany.nl

Hi allemaal!

Op een regenachtige dag (net zoals vandaag helaas) was ik mijn vakantie foto’s aan het terugkijken. Ik heb deze vakantie samen met mijn nichtje veel foto’s gemaakt voor onze instagram. Één van de foto’s is echt mijn favoriet, het kan zo een schilderij zijn! Merkte mijn moeder op. Toen bedacht ik mij dat het leuk zou zijn als ik deze foto op canvas zou af laten drukken. Ik kwam op de site van Canvas Company terecht.

Ik voerde de foto in en koos voor het 40×60 formaat. Dit lukte allemaal gemakkelijk via mijn mobiel. Dit was echt een pluspunt voor mij aangezien ik meestal geen zin heb om mijn laptop erbij te pakken. Binnen een paar minuten had ik de foto op canvas besteld en kreeg ik een bevestigingsmail. In de mail stond beschreven dat het ongeveer drie werkdagen duurt voordat je het product in huis hebt. Hier was ik verbaasd over, ik had gedacht dat het wel langer zou duren.

Het klopte wat de mail beschreef want ik had het product woensdagavond laat nog besteld en vrijdagochtend al in huis. De foto op canvas zag er perfect uit! Mijn nichtje heeft hem nu boven haar bed gehangen maar het kan ook leuk zijn om hem bijvoorbeeld op je bureau neer te zetten. Je kan een ophangsysteem aanschaffen bij het bestellen van de foto op canvas.

Ik ben in ieder geval super enthousiast over Canvas Company! Ik kan iedereen aanraden om een kijkje te nemen op hun website en hoe tof is het om een foto op canvas als cadeau te geven? Ook is er de website FotoOpAluminium, waar je ook toffe foto’s kan laten afdrukken. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Liefs Jasmijn

Ik heb dit product opgestuurd gekregen maar dit veranderd niets aan mijn mening over het product. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s