Uncategorized

Mijn ervaring met gel nagellak Xaraa Cosmetics

Hi allemaal!

De vakantie is helaas weer voorbij en er moet weer hard gewerkt worden. Deze vakantie heb ik de mogelijkheid gekregen om de gel nagellak van Xaraa Cosmetics uit te testen. Vandaag zal ik mijn ervaring met jullie delen!

Je kan via Xaraa Cosmetics een box aanschaffen. In deze box zitten alle benodigdheden (zoals de led lamp) dus dit is ideaal om mee te beginnen. Ook zit er een handleiding bij waar je stap voor stap uitgelegd krijgt hoe je je nagels moet verzorgen en lakken. Ik vond het erg makkelijk om de nagellak aan te brengen. Ik denk dat je in totaal een kwartiertje bezig bent en dan zit je nagellak er op en ben je klaar om te gaan. Het aparte is, is dat wanneer je klaar bent met de laatste laag en je je nagels onder de lamp weg haalt, je nagels ook echt droog zijn! Dit vind ik zelf echt ideaal. Ik heb namelijk vaak dat ik bijvoorbeeld mijn schoenen aan wil doen nadat ik mijn nagels net gelakt heb en dan zijn ze alweer verpest.


Ik heb nog nooit gel nagellak gedragen en was dan ook erg benieuwd of het echt zo goed is als gezegd wordt. Mijn nagels lakte ik de dag voordat ik twee weken op vakantie ging. De lak zou twee weken moeten blijven zitten, dus dit was de perfecte gelegenheid. Nu moet ik er wel bij zeggen dat mijn nagellak normaal altijd al langer blijft zitten dan gemiddeld. Wel is het zo dat er al snel stukjes af vallen en dat vind ik er onverzorgd uit zien. Ik ging dus op vakantie met mijn gelakte nagels. Twee weken lang met mijn nagels in de zon en vooral veel in het zwembad en de zee. Met normale nagellak begint het na ongeveer vijf dagen af te bladderen bij mij. Deze nagellak zat er na de eerste week nog precies zo op als de eerste dag. Ik was echt verbaasd, aangezien ik zoveel in het water was geweest. Toen de tweede week erop zat, zat mijn nagellak ook nog perfect. Uiteindelijk heeft mijn nagellak er drie en halve week op gezeten. Ik wilde het zo lang mogelijk er op laten zitten om te kijken wat het verschil zou zijn. Het was wel helemaal uitgegroeid aan de onderkant, maar de nagellak zelf zat er nog perfect op. Ik heb op de laatste dag nog een foto gemaakt van mijn nagels zodat jullie het verschil kunnen zien.

Ik ben ontzettend tevreden over Xaraa Cosmetics. Het enige nadeel dat ik heb ervaren is dat het verwijderen van de nagellak wel even een klusje is. Ik denk dat ik hier vanzelf wel handiger in wordt dus dit moet ik nog even verder uittesten! Ik heb nu ik dit schrijf een leuk roze kleurtje op mijn nagels, ook van Xaraa Cosmetics. Hopelijk blijft dit weer net zo lang zitten!

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn ervaring met gel nagellak te lezen. Neem zeker een kijkje op de site van Xaraa Cosmetics of hun instagram.

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s