Uncategorized

Festival outfit inspiratie

Hi allemaal!

Afgelopen week heb ik samen met mijn vriendinnen een roadtrip gedaan. Als afsluiting zijn we naar het festival Tomorrowland geweest. Vorig jaar ben ik hier ook geweest en ik kan het iedereen zeker weten aanraden. Ik ben met acht vriendinnen op de zondag naar het festival gegaan. We hebben allemaal ons best gedaan om de perfecte festival look te creëren en dit is zeker gelukt, al zeg ik het zelf. Het leek mij leuk om dit aan jullie te laten zien, zodat jullie misschien wel inspiratie op kunnen doen. Ook kan ik jullie op deze manier kennis laten maken met mijn knappe vriendinnetjes!

Het leuke aan de outfits van mijn vriendinnen is dat we er allemaal anders uit zien. Niemand heeft hetzelfde aan, aangezien iedereen echt zijn eigen stijl heeft. Dit zie je goed terug op de groepsfoto en ik vind het er superleuk uit zien zo bij elkaar! Ik zal van al mijn vriendinnen noemen waar de items vandaan komen. Als je op hun naam klikt, kom je op hun instagram. Mijn vriendinnen zijn ook veel bezig met hun instagram dus volg ze zeker voor nog meer inspiratie.

Jessy Tijmes haar top is van een boetiekje uit Italië. Ze heeft onder de top een bralette, deze is ook van een boetiekje uit Italië. Het broekje is van de Primark en het riempje van de Zara. Het tasje wat Jessy draagt is van de Bershka. De schoenen zijn van Nike. Tot slot maakte Jessy het af met gouden kettinkjes en ringen, deze zijn van de H&M en de Six.

Maartje Oosterink haar top is van de New Look. Het rokje is van de Bershka en de riem van een winkeltje in Milaan. Haar schoenen zijn van Stradavarius. Haar ketting en ringen zijn van de Primark en het horloge is van Cluse. Het tasje is van de Brandy Melville.


Sophie Wolsink haar jurkje is van de Zara en haar laarsjes van Blackstone. Het tasje dat ze draagt is van Louis Vuitton. De zonnebril is van Celine.


Noah Bulthuis haar top is van de Pull&Bear. Het rokje is van de Monki en de laarsjes van Sixty Seven. Haar sieraden zijn van de Bershka en de zonnebril van Rayban.

 

Paulien van Doorn draagt een jurkje van de Silver, dit is een winkel in onze eigen stad Kampen. Haar tasje is van By Loulou. De laarsjes zijn van Poelman en het bandje in haar haren is van de Six.
 

Romy Kaandorp haar playsuit is van Tobi. De schoenen zijn van Loavies. Het riempje dat ze draagt is van Stradivarius en het tasje is van de Bershka. Romy heeft een kettinkje om van Jane Koenig.


Chanou Timmer haar jurkje is van Missguided. De laarsjes zijn van Sacha en haar zonnebril van de Monki. Chanou heeft gekozen voor gouden sieraden van de Claires. Haar tas en riempje zijn van Boohoo.


En tot slot mijn outfit.  Mijn top is van de Bershka. De broek is van de webshop Hip voor de Heb. Op deze webshop zijn nog veel meer leuke festival outfitjes te koop! Mijn tasje is van Alix the Label en de schoenen van Aqa Shoes. Ik draag een kettinkje met sterretjes van VIVI VEXX en het andere kettinkje is van Jane Koenig.

We hebben een geweldige dag gehad op Tomorrowland en hopen volgend jaar zeker weer te gaan! Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen en mijn vriendinnen een keertje te zien.

Liefs Jasmijn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s