Uncategorized

Ontwerp je eigen hoesje met Caseapp

Hi allemaal!

Onlangs ontving ik een mailtje of ik mijn eigen telefoon hoesje zou willen ontwerpen. Dit leek mij ontzettend leuk om te doen en ik ging al snel aan de slag.


Via Caseapp.nl kan je je eigen telefoon en/of laptop hoes ontwerpen. Er zijn al een aantal bestaande ontwerpen, maar je kan er ook voor kiezen alles zelf te ontwerpen. Ik heb er voor gekozen om alles zelf te ontwerpen. Ik heb ten eerste een hoesje voor mijn nichtje ontworpen. Ik heb ervoor gekozen om voor een blauwe marbel achtergrond te gaan. Ook heb ik een foto van ons toegevoegd. Het leuke is dat er verschillende quotes en stickers zijn die je aan je ontwerp toe kan voegen. Dit heb ik ook gedaan, het gaf net dat extra effect wat ik graag wilde bereiken.


Voor het tweede hoesje heb ik een bestaand ontwerp gebruikt. Het ontwerp heet ‘marmer met oudroze en goud’. Ik heb mijn initialen hieraan toegevoegd zodat het wat persoonlijker werd.

 De hoesjes zijn stevig en van goede kwaliteit. Via caseapp.nl kan je voor meerdere soorten telefoons een hoesje ontwerpen. Voor meer informatie, klik hier.

Met de code ‘JASMIJN20’ krijg je 20% korting op je zelf ontworpen hoesje! Gaan jullie ook een hoesje ontwerpen?

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s