Uncategorized

Mijn huidverzorgingsroutine

Hi allemaal!

Sinds een aantal maanden heb ik kennis gemaakt met de producten van Paula’s Choice. Daar wil ik jullie vandaag wat meer over vertellen!


Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de producten van Paula’s Choice omdat ik er veel positieve verhalen over had gehoord. Nadat ik weer eens heel veel geld had uitgegeven aan producten die uiteindelijk niks (zichtbaars) voor mijn huid deden, was ik onwijs blij toen ik via MOOI PR kennis mocht maken met dit merk. Ik beschrijf mijn huidprobleem en kreeg hier een uitgebreid antwoord op. Paula’s Choice gaf mij een stappenplan waarmee ik mijn huid zou kunnen gaan verzorgen.

Ten eerste ontving ik de cleanser.


Hiermee verwijder ik elke avond mijn make-up. De cleanser werkt erg fijn, ik heb het idee dat ik hiermee echt al mijn make-up kan verwijderen.

Ook kreeg ik een BHA lotion. Dit is een exfoliant. Ik had hier nog nooit over gehoord, maar dit zou ervoor moeten zorgen dat mee-eters en onzuiverheden verwijderd worden.

De derde stap is de crème. Ik heb een dag- en nacht crème ontvangen. Het is erg belangrijk dat je een dag crème neemt met een SPF erin. Doordat ik de exfoliant gebruik is het noodzakelijk om mijn huid te beschermen tegen de zon.

Ik heb de producten nu zo’n drie maanden getest en ben positief verrast! Mijn huid knapte al na een aantal dagen op. Ik denk dat dit vooral komt door het gebruik van de exfoliant. Er werd mij aangeraden wel goed op mijn huid te letten. Wanneer er bijvoorbeeld schilfertjes zouden ontstaan, kan je ervoor kiezen om de exfoliant een paar keer per week te gebruiken. Bij mij gebeurde dit niet dus ik gebruikte hem elke avond. Nu mijn huid helemaal opgeknapt is, gebruik ik de exfoliant even niet meer. Wanneer de bultjes terug zouden komen, ga ik weer gebruik maken van de exfoliant.

Al met al ben ik super blij met de producten van Paula’s Choice. De nacht crème is nu bijna op en ik ga zeker weer een nieuwe aanschaffen! Ik kan jullie zeker aanraden een kijkje te nemen op de site van Paula’s Choice. Dat kan door hier te klikken. Wanneer je het lastig vind om te kijken welke producten het best bij jou passen, aarzel dan niet om een mailtje te sturen!
Liefs Jasmijn

De producten heb ik opgestuurd gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s