Uncategorized

Happy new hair by Team Kappers

Hi allemaal!

Afgelopen zaterdag ben ik naar Team Kappers in Zwolle geweest en daar wil ik jullie graag meer over vertellen. Ik kende het concept Team Kappers nog niet en vond het dan ook super leuk om hier mee kennis te mogen maken.


Bij Team Kappers kan je terecht zonder afspraak. Zaterdag was ik er en op dat moment was het erg druk. Het fijne is dat ze een sms service hebben waardoor je tien minuten van te voren een sms krijgt wanneer je aan de beurt bent. Op deze manier hoef je niet in de kapsalon te blijven om te wachten. Team Kappers knipt, styled en kleurt voor aantrekkelijke prijzen. Zo hebben ze bijvoorbeeld altijd verschillende aanbiedingen lopen.

 Op dit moment zijn twee aanbiedingen mijn favoriet, namelijk het kleuren voor €55 en de uitblinker service voor €15. Ik ben voor de kleur aanbieding gegaan. Op de website zie je welke aanbiedingen er momenteel lopen. Ik was meteen nieuwsgierig toen ik het vrolijke menu zag.

TKmenukaart

Linda is een van de kappers die mij heeft geholpen. Ze liet mij eerst een tablet zien waar verschillende haar stijlen/kleuren op stonden. Dit vond ik erg fijn, want zo kon je meteen een aantal voorbeelden zien en dit is makkelijker dan dat het alleen uitgelegd wordt zonder plaatje. Nadat we hadden overlegd maakte ze de verf klaar en kon het beginnen! Eerst heeft ze mijn uitgroei bijgewerkt, ik had namelijk nogal wat uitgroei. Daarna heeft ze prachtige blonde plukjes door mijn haar heen geverfd. Het probleem waar ik vaak tegen aan loop is dat wanneer ik mijn uitgroei laat bijwerken, het niet natuurlijk overloopt in de rest van mijn haar. Bij Team Kappers hebben ze de opfrisser, waarbij je voor 7.50 een opfrisser krijgt waardoor je kleur weer helemaal mooi is. Dit vind ik perfect voor wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt en je je haar kleur mooi opgefrist wil hebben. Toen de verf op mijn uitgroei was ingewerkt en de plukjes ook kon het uitgespoeld worden. De opfrisser is daarna in mijn haar gegaan zodat alles mooi natuurlijk overloopt.


Ik ben onwijs verrast toen ik zag hoe mijn haar eruit zag nadat het geföhnd was. Het was super mooi blond, ik heb het nog nooit zo blond gehad. Ook is mijn haar niet één kleur maar zijn het door de plukjes verschillende kleuren door elkaar, wat een mooi effect geeft. 


Al met al ben ik heel blij dat ik deze kapper heb ontdekt! Ik heb al heel wat geld uitgegeven aan (te) dure kappers die uiteindelijk nooit mijn haar zo mooi blond kregen als bij Team Kappers. Hier begrepen ze precies wat ik bedoelde en dit vond ik heel fijn. Ik zal dan ook zeker de volgende keer weer naar Team Kappers gaan en kan het jullie ook zeker aanraden.


Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s