Uncategorized

The Musthaves

Hi allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag twee nieuwe items laten zien waar ik onwijs blij mee ben. De items heb ik ontvangen van de webshop TheMusthaves.nl, een webshop die jullie waarschijnlijk al wel kennen. Ik zie de webshop in ieder geval vaak op facebook en instagram voorbij komen en was onwijs blij toen ik het pakketje binnen kreeg!

TheMusthaves.nl is de meest uitgebreide en snel groeiende webshop van de Benelux op het gebied van mode en accessoires. Iedere week komen ze met een nieuwe collectie. Daarom was het voor mij echt niet lastig om wat leuke items uit te zoeken, er zit echt voor iedereen wel wat leuks tussen.

De eerste musthave is de feeling classy dress, in de kleur rood. Het jurkje sluit mooi aan bij je lichaam en heeft een lekker opvallend kleurtje. Ze verkopen het jurkje ook in een prachtige kobalt blauwe kleur, ook zeker een aanrader als je niet van rood houdt. Ik ben ook echt te spreken over de kwaliteit van het jurkje, het is een fijne dikke stof. Op mijn instagram foto kreeg ik superveel complimentjes, ik kan niet wachten tot het wat warmer wordt en ik dit jurkje aan kan trekken! Het is in ieder geval nu al een favoriet.

De tweede musthave is het populaire long denim jacket 2.0. Dit jasje vind ik zelf perfect voor festivals en voor de zomer die er (éindelijk) aankomt. Ik combineer hem zelf met een hemdje of t-shirtje waardoor mijn hele outfit er meteen wat leuker uit ziet.

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s