Uncategorized

Tomorrowland memories

Hi allemaal!

Een van mijn leukste herinneringen is het festival Tomorrowland. Ik ben hier vorige zomer 3 dagen heen geweest en heb echt zo naar mijn zin gehad! Dit jaar is het gelukkig weer gelukt om kaartjes te bemachtigen en ga ik er weer een dagje heen. Toen Foto Op Aluminium mij benaderde om een foto af te laten drukken, hoefde ik niet lang na te denken welke foto dit zou worden.

De foto is 40 bij 60 cm groot. Er zit ook een ophangsysteem bij waardoor je de foto makkelijk op kan hangen op een plekje naar keuze. De foto was van zichzelf niet echt geweldig qua kwaliteit. Ik was bang dat de foto niet mooi zou zijn wanneer hij zo groot werd maar dit viel ontzettend mee! De foto lijkt wel scherper dan hoe ik hem op mijn telefoon heb. Als je niet zeker weet of je foto geschikt is kan je altijd een mailtje sturen zodat een van de medewerkers de foto kan beoordelen.


Foto Op Aluminium is het moeder bedrijf van fotocadeau.nl Ik vind het een super leuke manier om foto’s af te laten drukken en ben erg te spreken over de kwaliteit.

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s