Uncategorized

Miinto

Hi allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe tas laten zien. Via de webshop Miinto heb ik de mogelijkheid gekregen om een tas uit te zoeken.

Het was nog best wel een opgave aangezien ze een ontzettend groot aanbod hebben. Miinto werkt samen met ruim 200 lokale winkels. Dit doen ze om hen te supporten en de winkelstraten gevuld te houden met winkels. Dit vind ik een ontzettend goed initiatief aangezien ik online shoppen heerlijk vind maar ik kleding soms ook even in het echt wil zien. Of juist gezellig met vriendinnen wil gaan winkelen. Je shopt bij Miinto dus online, bij lokale ondernemers.

Leren jasje: Ibana Broek: Hollister 

Ik ben voor een zwart tasje gegaan van het merk Alix the Label. Het tasje heb ik nu al vaak gedragen aangezien het overal mee te combineren is. Hier heb ik mijn tasje gecombineerd met een all black outfit.

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s