Uncategorized

Mable Label

Hi allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe items laten zien van Mable Label. Ik heb twee crop tops mogen ontvangen en een bijpassende choker. Mijn bestelling had ik binnen 1 dag al in huis. Het kwam in een leuk pakketje met twee kaartjes!


Mable Label viert het vrouw zijn. Het merk is er voor alle vrouwen en voor iedereen is er wel wat wils. Alle kleding wordt met de hand gemaakt in het atelier. Het leuke is dat er over een tijdje een ‘mix je mabel’ pagina komt waarmee je je eigen prints kan samenstellen. Hou hiervoor zeker even de facebook pagina, instagram of webshop in de gaten.


Ik ben voor de tartan en dot croptop gegaan. Ik heb de croptops van 5 cm, zodat het echt crop tops zijn. Je kunt ook voor de lengte van 10 cm gaan, dan is het een top die over de taille valt. De tops passen iedereen aangezien je ze zelf vast kan maken met de touwtjes. Dit vond ik erg prettig aangezien ik het mooi vind als de top goed aansluit op je lichaam.


Ik ga naar veel festivals toe deze zomer dus ik kan niet wachten tot ik ze kan dragen! Mable Label zal zelf ook op veel festivals te zien zijn deze zomer. Hopelijk vonden jullie het leuk om kennis te maken met Mable Label. Ik ben in ieder geval nu al dol op dit toffe merk!

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s