Uncategorized

New in: By LouLou SLB

Hi allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn nieuwste aanwinst laten zien. Ik heb namelijk van het merk By LouLou een hele leuke portemonnee ontvangen. De portemonnee heet een ‘Smart Little Bag’, ook wel bekend als een ‘SLB’.


Een paar jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een SLB van mijn vriendinnen. Deze was inmiddels wel aan vervanging toe. Hij zag er nog prima uit maar ik raakte inmiddels uitgekeken op het printje. Daarom was ik super blij toen By LouLou mij dit leuke exemplaar op stuurde! Deze SLB heet de ‘Mystic Marble’ en ik heb hem in het wit. De Mystic Marble komt rond april uit, bij de High Summer collectie van 2017.


Het fijne aan de portemonnee’s van By LouLou is ten eerste de grootte. Er is ruimte genoeg voor al je pasjes, bonnetjes en geld. Wat ik zelf vaak doe is mijn mobiel ook in mijn SLB bewaren. Dit past namelijk makkelijk! Het voorste vakje is ook speciaal ontworpen voor je telefoon. Ik neem dan in plaats van een tas alleen mijn SLB mee. Door het bandje dat aan iedere portemonnee zit kan je hem om je pols dragen. Ook zit er een spiegeltje in de portemonnee. Sinds ik een paar jaar geleden mijn SLB kreeg wil ik niks anders meer!

Ik heb al een kijkje genomen en de high summer collectie heeft voor iedereen wel wat wils! Zoals By LouLou zelf zegt: ” De zomer vieren we zo graag en zoveel mogelijk. En als het even kan de hele dag door. En juist daarom brengt By LouLou een rijk en divers collectiebeeld met uiteenlopende designs voor verschillende zomer-momenten. The tans will fade, but the memories will last forever”. Hier ben ik het helemaal mee eens, er zijn veel verschillende designs waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit.  Zoals paradijselijke palmprintjes, safari chic accenten en zachte zomerkleuren.


Als je meer wil weten of zien van By LouLou neem dan zeker even een kijkje op de website. Dat kan door hier te klikken.

Liefs Jasmijn

De Mystic Marble kost € 69,95 en is verkrijgbaar in de high summer collectie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s