Uncategorized

Festy Fashion + kortingscode

Hi allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe items laten zien van de webshop Festy Fashion. Kennen jullie deze leuke webshop al?

Het toffe aan Festy Fashion is dat er al setjes op de site staan. Ik heb zelf vaak dat ik bijvoorbeeld een rokje zie maar dan geen idee heb waarmee ik het kan combineren. Festy Fashion heeft hier de oplossing voor, zij hebben namelijk een heleboel inspiratie op hun webshop staan. Door hier te klikken ga je naar de setjes toe. Het leuke aan de setjes is dat je alles via dezelfde webshop kan bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld niet weet wat je aan moet naar een feestje, ben je in een paar minuten klaar!

Ik ben voor de groene flamingo top gegaan en ik combineer deze met een zwart skater rokje.


Sinds kort heeft Festy Fashion ook swimwear, van het merk Breeze Beachwear.  Ik heb vaak moeite met het vinden van de juiste maat bikini. Gelukkig hebben de bikini’s een cupmaat waardoor je makkelijk de juiste maat kan vinden. Ik ben voor de gestreepte variant gegaan.


De bikini heeft afneembare bandjes en is hierdoor ook strapless te dragen. Hij sluit onwijs mooi aan en ik ben tot nu toe erg te spreken over de kwaliteit! Jullie zullen binnenkort vast foto’s voorbij zien komen wanneer ik de bikini draag. Eerst maar even wachten tot het wat warmer wordt in Nederland!

Ik ben zelf ook bezig geweest met het combineren van de items. Het leuke is dat je de items eindeloos kan combineren waardoor het steeds weer een nieuwe outfit is. Zo zie je er altijd weer anders uit!Met de code: jasmijnvandijk krijg je nu 10% korting op je bestelling op http://www.festyfashion.nl. Deze code is geldig tot en met 30 april. Alvast heel veel shopplezier!

Liefs Jasmijn

3 gedachten over “Festy Fashion + kortingscode

  1. Leuke webshop, aardig geprijsde artikelen maar een zeer slechte klantenservice wat betreft het retourneren van artikelen. Jammer, maar ik bestel er nooit meer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s