Uncategorized

Winactie Nomadism

Hi allemaal!

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. In samenwerking met Nomadism! Nomadism is een wandering concept store en  een webshop. De concept store staat op festivals en markten door heel Nederland en België. Je kan Nomadism zelfs bij jou thuis uitnodigen voor een kledingparty!


Nomadism staat voor vrijheid om jezelf te zijn en te dragen wat jij te gek vindt. Ik vind het super dat ik iets uit mocht zoeken uit de webshop van Nomadism. Ze hebben zoveel leuke dingen! Het was nog een lastige opgave voor mij maar uiteindelijk ben ik gegaan voor de to the stars blouse. Toen ik het pakketje thuis kreeg was ik blij verrast, de kwaliteit van het blousje is heel goed. Ook zat er een leuk kaartje bij!


Ik kan jullie zeker aanraden eens een kijkje te nemen op de webshop van Nomadism. Begin april komen ze weer met wat nieuwe items!
Ik heb heel goed nieuws voor jullie want ik mag een cadeaubon weggeven ter waarde van €50!!! Wat moet je hiervoor doen?

That’s it! Over een week maak ik de winnaar bekend via insta stories en onder de post op instagram. Let op dat je aan alle stappen voldoet, anders kan ik je deelname helaas niet mee tellen. Wat is jouw favoriete item uit de webshop? 

Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s