Fashion

TRIANGL swimwear

Hi allemaal!

Ik heb een grote verslaving en dat is het kopen van bikini’s. De bikini’s van Triangl stonden hoog op mijn wishlist en ik zag de prachtige collecties vaak voorbij komen op instagram. Ik denk dat iedereen met een instagram account Triangl wel kent. Ik heb een aantal Triangl bikini’s in mijn bezit waar ik vaak vragen over krijg. Daarom besloot ik deze blogpost te schrijven!


Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik de vraag of ik contact op wou nemen met Triangl. Ik was ontzettend verbaasd want ik had ‘pas’ duizend volgers. Ik had nog nooit een samenwerking gehad dus had geen idee wat ik kon verwachten. Tot mijn grote verbazing mocht ik een bikini uitzoeken via hun site, helemaal gratis! Mijn voorkeur ging uit naar een donkerblauwe bikini de gigi moroccan midnight. Ik twijfelde ontzettend over de maat. Ik bestel eigenlijk nooit bikini’s online omdat ik qua topje en broekje niet dezelfde maat heb. Bij Triangl kan je verschillende maten nemen dus dit was super. Ik bleef twijfelen over welke maat ik het beste kon nemen en heb toen gechat met Triangl. Ik kreeg meteen antwoord en met behulp van een aantal vragen bepaald een van de medewerkers de maat die het best bij jou past. Dit kan ik dan ook iedereen aanraden wanneer je ervoor kiest om een bikini te bestellen! Ik ben voor het topje voor maat S++ gegaan en voor het broekje voor maat M. Normaal heb ik ongeveer maat 38 bij bikini’s. Nogmaals, ik kan iedereen aanraden om te chatten om zeker te zijn van je maten.


De bikini kwam onwijs snel binnen, ik had op zaterdag het mailtje gekregen en woensdag had ik de bikini al in huis. De bikini’s worden gemaakt in China dus ik had niet verwacht dat mijn bestelling zo snel binnen zou zijn. De bikini is van wetsuit materiaal en dit zorgt ervoor dat de bikini heel mooi aansluit op je lichaam. Wat ik persoonlijk wel een nadeel vindt is dat het materiaal warm wordt in de zon. Wanneer je de hele dag wil gaan zonnen en niet gaan zwemmen is dit dus niet ideaal. Nadat ik de bikini een paar keer had kunnen dragen kwam Triangl weer met een prachtige nieuwe collectie. Samen met een paar vriendinnen heb ik toen besteld. Deze keer betaalde ik dus wel voor mijn bikini.


Ik ben toen gegaan voor de Billie – Sea Salt . Het verschil met mijn eerste bikini is dat bij deze bikini het broekje een ‘cheeky bum’ is. Dit betekent dat hij iets smaller is dan de eerste bikini. Ik heb weer gechat met een van de medewerkers en ben weer voor dezelfde maat gegaan. De verzendkosten zijn €20 en omdat ik het samen met vriendinnen bestelde konden we dit delen. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat er douane kosten bij kunnen komen. Hoe dit precies zit weet ik niet, maar ik moest €30 extra betalen. (Al mijn vriendinnen moesten ongeveer €30 per persoon betalen) Hou er dus rekening mee dat er achteraf nog kosten bij kunnen komen!

Triangl heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht. Ik was meteen verliefd op de velvet bikini’s. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik zag dat ik een mailtje had van Triangl. Ik mocht weer een bikini uitzoeken! Uiteindelijk is het de Ariel geworden. Het is een velvet bikini en ik kan niet wachten om hem te dragen! Ik vind de stof in ieder geval super fijn en zacht en denk dat ik hier veel plezier van ga hebben deze zomer.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen over mijn bikini’s. Laat zeker een comment achter wanneer je vragen hebt, ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Liefs Jasmijn

 

2 gedachten over “TRIANGL swimwear

  1. Hoi
    Ik weet niet of je dit nog leest maar ik ben benieuwd of je van de velvet bikini ook dezelfde maten hebt genomen gezien het een andere stof is?

    Like

    1. Hi Marlien! Ik ben hierbij niet voor dezelfde maten gegaan aangezien ze bij de velvet bikini’s niet de S++ hebben, alleen een normale S. Ik heb met de medewerkers van TRIANGL gechat en zij hadden mij aangeraden om een S te nemen voor het topje en gewoon dezelfde maat voor het broekje! Hopelijk heb je hier wat aan! Liefs

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s