Uncategorized

Winactie Sans Online

Hi allemaal!

Kennen jullie de webshop Sans Online al? Ik had geen idee van alle leuke merken die verkocht worden in deze webshop. Zoals Only, Vero Moda, Pieces, Vila, enzovoort. Ik heb natuurlijk al een kijkje genomen op de site en vooral de jassen zijn mijn favoriet. Het wordt eindelijk weer wat lekkerder weer buiten en daarbij hoort een bijpassende jas!

Onlangs heb ik de 10.000 volgers behaald op mijn instagram. Hier ben ik super blij mee en om dit te vieren zullen er wat winacties aankomen! Dit is mijn eerste winactie in samenwerking met Sans Online. Wil je €35 shoptegoed winnen? Ga dan naar mijn instagram pagina en zorg dat je Sans Online en mij op instagram volgt. Laat een reactie achter dat je mee doet (onder deze blogpost of op instagram) en that’s it!  De winnaar wordt over 3 dagen bekend gemaakt via insta stories en onder mijn instagram post. 


Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s