Uncategorized

Tip: Cheapass zonnebrillen

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie, namelijk een site vol met goedkope zonnebrillen. De site heet Cheapasszonnebrillen.nl en je kan een kijkje nemen door hier te klikken. Ik mocht een zonnebril uitkiezen op de site en dit was nog best lastig. Ze hebben namelijk zoveel leuks! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Amsterdamse Ui.  Alle zonnebrillen hebben ook nog eens super grappige namen.

Bij Cheapass zonnebrillen heb je altijd stapelkorting. Wanneer je één zonnebril koopt, kost dit 8.95 euro. Twee zonnebrillen zijn 16 euro en elke volgende zonnebril is zes euro. Dus altijd leuk om samen met je vriendinnen te bestellen! Of je besteld er meteen een paar voor jezelf…


Liefs Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s