Uncategorized

Meet my new bag

Hi allemaal!

Vandaag wil ik mijn nieuwe grote liefde met jullie delen. Ik heb namelijk een prachtige tas ontvangen van het merk Chalrose.

De tassen van Chalrose zijn multifunctionele leren tassen. Dat is wat ik zo leuk vind aan de tassen, voor iedereen zit er wel een tas bij. Het is natuurlijk erg duur als je bij elke outfit een andere tas zou willen hebben. Daar heeft Chalrose wat op bedacht. De tassen zijn namelijk multifunctioneel en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Zo kun je verschillende accessoires aan de tas klikken, ook wel clicks genoemd. Iedere accessoire wordt gemaakt in gelimiteerde oplage, waardoor je echt een unieke tas hebt. Hierdoor kun je je tas aanpassen aan je look, hoe leuk is dat! Ik ben voor de back shopper grey gegaan. Wat erg handig aan deze shopper is, is dat je er ook een rugzak van kan maken. Dit gaat heel simpel door de hengsels los te klikken. Op de site van Chalrose is hier een filmpje van te zien. 

De tassen zijn van echt leer en dit merk je meteen. De kwaliteit is erg goed, ik denk dat de tas nog heel lang mee gaat! En voor het geval dat je uitgekeken raakt op de tas, dan bestel je gewoon weer wat accessoires en je tas is weer als nieuw.

Ik heb de tas nu een tijdje en ben er nog steeds ontzettend blij mee. De tas gaat mee naar school, mijn laptop past er prima in. Ook gebruik ik de tas voor wanneer ik een middagje ga winkelen, hij is eigenlijk ideaal voor elke gelegenheid.

Enthousiast geworden? Ik in ieder geval wel! Neem zeker een kijkje op de site van Chalrose, dat kan door hier te klikken.

Liefs Jasmijn

Een gedachte over “Meet my new bag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s