Uncategorized

Mijn ervaring met wimperextensions

Hi allemaal!

Vandaag wil ik mijn ervaring met wimper extensions met jullie delen. Ik heb sinds oktober wimper extensions en ben hier ontzettend blij mee. Toen ik ze zelf nog niet had wist ik er eigenlijk vrij weinig over. Ik was wel heel benieuwd naar de voor- en nadelen maar aangezien niemand die ik kende wimper extensions had kon ik hier niet achter komen. Met dit artikel hoop ik wat meer duidelijkheid aan jullie te geven en vooral mijn ervaring te delen!

In oktober heb ik een winactie gewonnen waarbij ik een waardebon kreeg. Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik het niet een keer wou proberen, met de winactie was ik natuurlijk om. Aangezien ik in oktober op vakantie ging leek het mij perfect om voor de vakantie mooie nieuwe wimpers te hebben! Ik maakte de afspraak bij Kim en na 2 uurtjes liggen had ik prachtige lange wimpers. Ik wist zelf niet goed wat ik moest verwachten maar het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. In het begin is het nog wel wennen dat je opeens zulke lange wimpers hebt. Ik kreeg van heel veel mensen complimentjes, ze wisten niet precies wat er anders was maar hadden wel door dat er iets was. Ik heb helaas geen goede foto waar je echt zonder mascara zit hoe mijn wimpers er eerst uit zagen. De foto waar mijn wimpers zo goed mogelijk in beeld komen zal ik hier toevoegen. (Dit is dus met mascara).         Op de tweede foto zie je mijn wimpers met de extensions.


Het zetten van de wimpers doet geen pijn, het is alleen een apart gevoel. De eerste keer duurde het echt twee uur voordat mijn wimpers erop zaten. Dat is natuurlijk best lang, maar ik vind het eigenlijk zo voorbij gaan. Dit komt ook omdat ik het bij Kim laat zetten en het altijd gezellig kletsen met haar is. Als de wimpers erop zitten mag je ze 24 uur niet natmaken. Ook kreeg ik een borsteltje mee naar huis om mijn wimpers door te borstelen. Ik heb nu wel gemerkt dat het beter is om ze zo min mogelijk te borstelen, zo blijven ze langer zitten. Dit is wel per persoon verschillend, je moet kijken wat voor jou het beste werkt. In het begin was het heel erg wennen dat ik opeens echt iets op mijn ogen had zitten. Je mag niet in je ogen wrijven en vooral wanneer je wakker wordt is dit even wennen. Nu vind ik dit al helemaal niet erg meer, je went daar na een tijdje wel aan.


Mijn wimpers net nadat ze gezet waren.

Ik had mijn wimpers natuurlijk vlak voor de vakantie laten zetten en dit kan ik echt iedereen aanraden. Als je het een keer wil proberen, zou ik het zeker doen voor je op vakantie gaat! Je hoeft je niet druk te maken om mascara die uitloopt, je wimpers zien er gewoon altijd perfect uit. Ideaal voor wanneer je gaat zwemmen.

Na drie weken ben ik weer naar Kim toe gegaan om mijn wimpers te laten opvullen. Ik merkte wel dat mijn wimpers er niet meer zo mooi uit zagen als aan het begin. Dit is natuurlijk logisch, omdat de wimpers (net zoals je eigen wimpers) uitvallen. Het opvullen duurde anderhalf uur, toch wel iets korter dan wanneer je een nieuwe set laat zetten. Bij het opvullen maakte ik meteen weer een nieuwe afspraak, want ja ik was om. Ik vond het zo fijn om in de ochtend gewoon je bed uit te kunnen rollen en er al meteen opgemaakt uit te zien. De wimpers geven echt een effect die je met mascara niet kan bereiken. Ik denk dat ik binnenkort mijn wimpers maar even laat rusten en de extensions eraf laat halen, maar ik weet niet hoelang ik dat volhoud. Je kan wel zeggen dat ik echt verslaafd ben!

Twijfel je al? Ik zal de belangrijkste voor- en nadelen nog even voor je noemen.

Voordelen

  • Lange, gekrulde wimpers. Dit is niet met mascara te bereiken.
  • Handig voor op vakantie, geen mascara die uitloopt door het water.
  • Het bespaart je tijd in de ochtend, net wat langer in bed kunnen blijven liggen.

Nadelen

  • Je raakt eraan verslaafd.
  • Het kost tijd en geld.

Neem voor meer informatie zeker een kijkje op de facebook pagina van Kim, dat kan door hier op te klikken. Wanneer je vragen hebt kan je haar natuurlijk ook altijd een berichtje sturen of hier een reactie achter laten. Een nieuwe set kost €55, voor de opvul prijs en andere informatie: Wimperextensions Kim

Liefs, Jasmijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s