Uncategorized

Christmas look met L’oreal Paris Elnett

Hi allemaal!

De feestdagen komen er weer aan en in samenwerking met L’oreal Paris Elnett heb ik vandaag een look voor jullie.

.

Het jurkje dat ik draag is van http://www.jurkjes.com

Ik heb eerst de Elnett Crème de Mousse Volume in mijn haar gedaan. Op de verpakking van de mousse staat dat het de haarvezels helpt te verdikken voor direct zichtbaar volume. Ook geeft de verzachtende crème textuur je haar een ultiem zijdezacht gevoel. Mijn haar voelt zacht aan, ik zou het zelfs nog door kunnen borstelen. Dit heb ik met de mousse die ik normaal gebruik niet. Dat is dus zeker een pluspunt! Daarna heb ik mijn haar gekruld met een krultang en om ervoor te zorgen dat de krullen niet snel uitzakken heb ik de Elnett Satin extra sterke fixatie spray gebruikt. De spray is ook verkrijgbaar in een mini versie, handig om mee te nemen in je tas voor de feestdagen!

Voor mijn make-up heb ik de kit van L’Oreal Paris makeup gebruikt. Dit is een limited edition voor de feestdagen. De kit bevat een full size mascara, 3 lipkleuren, een bronzer en 4 kleuren oogschaduw.

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met mijn kerst/new years eve look!     Liefs Jasmijn

*De producten voor deze blogpost heb ik opgestuurd gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s