Uncategorized

Les Georgettes

Hi allemaal!
Ik heb een prachtige armband ontvangen van het merk Les Georgettes. Het leuke aan Les Georgettes is dat je de armband helemaal zelf samen kan stellen. In Frankrijk zijn de armbanden al een grote hit. In Nederland beginnen de armbanden nu ook populair te worden! 

Via het atelier is het mogelijk om de armband helemaal naar jouw keuze samen te stellen. Er zijn verschillende stappen die je gaat doorlopen om tot de armband te komen, die jij het mooist vindt.


1. Het sieraad: je keuze begint bij de grootte van de armband. Je kan gaan voor small, medium, large of large+.                  2. Het motief: je kan kiezen uit verschillende motieven. Deze motieven zijn geïnspireerd door de jungle. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de croco of de girafe.                                                                  3. De uitvoering: er zijn acht verschillende kleuruitvoeringen.Zoals rosé goud, goud, zilver.                                 4. Rendering: Bij deze stap kan je kiezen of je de armband glanzend of gestaniseerd wil hebben.                              5. Leer: Als laatste heb je de keuze uit een leren bandje die onder de armband bevestigd kan worden. Dit vind ik persoonlijk de leukste stap, aangezien je hiermee echt een originele armband hebt.
Op dit moment loopt er een ontzettend leuke actie! Wanneer je op http://www.lesgeorgettes.com een armband en leren bandje besteld, krijg je er een gratis leren bandje bij. Zo kan je je armband er elke keer weer anders uit laten zien.  

Ik vond het nog best een opgave om een armband uit te kiezen. Er waren zoveel mooie opties waar ik uit kon kiezen! Wanneer je naar de collectie gaat op de site in plaats van naar het atelier, kan je alvast inspiratie op doen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de medium alhambra, in de kleur glanzend zilver. Ik heb ervoor gekozen voor een zwart/wit leren bandje.


De armbanden zijn te koop vanaf €79.00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s