Uncategorized

EST1842 sneakers

 

Hi allemaal!

” If you’re going to kick ass, you need kick ass shoes”.                                                                 Dit is het motto van het schoenenmerk EST1842. Ik was al een tijdje bekend met het merk. Vaak zag ik foto’s van de schoenen voorbij komen op instagram.                                           Toen ik hoorde dat ik een paar schoenen mocht uitzoeken was ik dan ook ontzettend blij. Ik nam een kijkje op de site en kwam erachter dat ze veel verschillende soorten schoenen hebben.

Wanneer je twijfelt over je maat raad ik zeker aan om voor een maatje groter te gaan.     Ook kan je contact opnemen met de klantenservice wanneer je twijfels hebt over je maat. EST1842 heeft niet alleen een groot assortiment aan schoenen, ze hebben ook verschillende accessoires die op je schoenen bevestigd kunnen worden. Ik was meteen verliefd op de fringes. Deze fringes kan je op je sneakers vastmaken. Zo kan je leuk mixen en matchen wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt! Ik ging voor de silver glitter fringe.

Ik ben superblij met mijn nieuwe sneakers en fringes!                                                                    De afgelopen dagen heb ik ze al even in kunnen lopen. Ik heb nog wel eens blaren gehad door sneakers maar deze lopen echt heerlijk.

De sneakers kosten 89.95 en de fringes 9.95.

Liefs, Jasmijn

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s